Coaching in groepsverband

Coaching in groepsverband

Coaching en begeleiding in groepsverband is meer dan een cursus en biedt daarnaast een extra groepsdynamische dimensie ten opzichte van individuele consulten. Je zult ervaren dat het heel prettig is om je verhaal te delen met andere mensen die tegen dezelfde of vergelijkbare dingen aan lopen in het dagelijks leven. Je kunt van mekaar leren en onder begeleiding van onze therapeuten zul je in een veilige omgeving de aandacht krijgen die jouw situatie verdient.

 

Voor wie is coaching in groepsverband bedoeld?

Coaching in groepsverband is een vorm van begeleiding en ondersteuning voor mensen met milde psychische problemen. In een groep kan je jezelf spiegelen aan de ander en omgekeerd. Je hebt steun aan elkaar en kunt van elkaar leren. De therapeuten die de coaching geven maken gebruik van verschillende werkvormen, thema's en gesprekstechnieken. Dit zal ook in overleg gaan met de groep.

Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen. Je kan op ieder moment instappen en mee doen, al dan niet in combinatie met individuele gesprekken. Er zijn groepen voor adolescenten tussen 16 en 23 jaar en voor volwassenen vanaf 24 jaar. 

 

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: