Coaching voor zakelijke professionals

Coaching voor zakelijke professionals

Herken jij het ook? Geen zin om 's ochtends je bed uit te komen. Zonder plezier naar je werk gaan en 's avonds doodmoe thuiskomen. Het overzicht kwijt zijn in al je taken, of het gevoel dat je niets naar tevredenheid af kan maken. Conflicten met je baas of een collega. Niet meer het gevoel hebben dat dit is wat je wilde met je carrière. Faalangst, overspannenheid, sub assertiviteit, slechte time management, onzekerheid...

Dit zijn allemaal thema's die aangeven dat het niet zo lekker gaat op je werk. Zonde! want werken is voor de meeste mensen een belangrijk deel van het leven. En het zou iets positiefs moeten zijn, iets waar je voldoening uit haalt. Misschien is het tijd om hier eens verandering in te brengen.

 

 

Coaching voor zakelijke professionals volgen bij DOPPA zorg

DOPPA zorg biedt coaching voor professionals in de eerste instantie op individueel niveau.
Met een persoonlijke coach ga je proberen inzicht te krijgen in jouw situatie, jouw eigen rol daarin en wat je anders zou kunnen doen om beter te functioneren. Er kunnen in het coachingstraject aspecten worden gebruikt uit verschillende therapievormen, zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en mindfulness.

Het traject wordt ingericht naar jouw behoefte. Misschien is het genoeg om je frustraties even kwijt te kunnen bij een objectief persoon, die vaker mensen ziet met dit soort problemen. Misschien moet je even alles weer op een rijtje krijgen, en kan je daarna weer met een helder hoofd verder. Misschien heb je een paar simpele handvatten nodig die je helpen om alles beter aan te kunnen. Of moet je even back to basic, terug naar waar je het ook alweer allemaal voor doet. Mocht er sprake zijn van een conflict in de werksituatie dan kunnen er natuurlijk ook meerdere personen betrokken worden in het traject, zodat we de neuzen weer in dezelfde richting krijgen.

 

Wat kun je precies van ons verwachten?

Kortweg kan je van ons het volgende verwachten:

  • coaching op maat
  • voor werknemers in alle sectoren
  • individuele coaching
  • coaching in groepsverband om de neuzen weer in dezelfde richting te krijgen
  • eenmalige consulten of langere trajecten
  • loopbaanbegeleiding
  • preventie en reductie van werkstress en burn-out


Naast (individuele) coaching voor professionals bieden wij ook groepstrainingen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: