Praktijkinformatie

Uitleg over onze documenten

Veelgestelde vragen

Hier staan de belangrijkste documenten die onderdeel uitmaken van onze zorgovereenkomst en het zorgtraject daaropvolgend. Zo kunt u altijd de juiste formulieren vinden om in te vullen en te ondertekenen.

Kind en jeugd

De zorgovereenkomst vormt na de aanmelding het startsein voor de behandeling of het zorgtraject.

Voor jeugdigen tot 16 jaar is het vereist om een instemmingsverklaring te tekenen. Jongeren tussen 12 en 16 jaar tekenen zelf ook dit formulier.

Daarnaast vragen wij een toestemmingsverklaring in te vullen, waarmee kan worden aangegeven of er wel of niet akkoord wordt gegaan met het opvragen en verstrekken van relevante (para)medische gegevens aan andere betrokkenen.

 

De ontwikkelingsvragenlijsten kunnen worden ingezet bij een diagnostiektraject of behandeling om meer zicht te krijgen op de ontwikkeling en levensloop van een jeugdige.

 

Links naar externe documenten:

Volwassenen en ouderen

De zorgovereenkomst vormt na de aanmelding het startsein voor de behandeling of het zorgtraject.

Wij vragen verder om een toestemmingsverklaring in te vullen, waarmee kan worden aangegeven of er wel of niet akkoord wordt gegaan met het opvragen en verstrekken van relevante (para)medische gegevens aan andere betrokkenen.

Indien van toepassing kan er ook gebruik worden gemaakt van een privacyverklaring. Hiermee kan worden aangegeven dat er bezwaar wordt gemaakt tegen het vermelden van diagnose-informatie op de factuur en het aanleveren van bepaalde cliëntgegevens aan de NZa (de Nederlandse Zorgautoriteit).

 

Bel mij terug

×