GROEPEN therapie en trainingen

Voor groepen bieden we verschillende opties op het gebied van hulp, coaching, begeleiding, therapie, cursussen en trainingen. Ook een combinatie met individuele gesprekken is mogelijk. Om een goede keuze te kunnen maken die past bij jouw situatie kan je bij ons een adviesgesprek inplannen. In zo’n gesprek kan je al je vragen bij ons kwijt en kunnen we samen op zoek naar de beste oplossing voor jou.

 

Locaties en tijden:

De groepen worden gegeven op onze locaties in Enschede, Almelo en Oldenzaal. Alle groepen worden meerdere keren per jaar gegeven, afhankelijk van het aantal deelnemers dat zich opgeeft. De groepen worden gegeven op werkdagen, overdag of ’s avonds. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie over startdata en locaties.

 

Kosten en vergoeding:

Voor meer informatie over kosten kan je terecht bij ons secretariaat. Ook voor vragen over onze psychologenpraktijk, ons aanbod en vergoedingen kun je vrijblijvend contact opnemen. Zij zijn bereikbaar via 085 007 9000 of mail naar receptie@doppazorg.nl. Klik hier voor het contactformulier.

 

Aanmelding:

Opgeven voor een groep kan ook via het secretariaat. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding en is definitief zodra het cursusgeld is overgemaakt op rekeningnummer NL 40 RABO 01609 65 403 ten name van DOPPA zorg, onder vermelding van de naam van de cursus of training. Na aanmelding via telefoon 085 007 9000, e-mail receptie@doppazorg.nl of contactformulier ontvang je de factuur. Zodra de betaling is gedaan, ontvang je van ons een uitnodiging voor de eerste bijeenkomst.

 

Annulering:

  • Indien langer dan een maand van tevoren is afgezegd, dan wordt het gehele bedrag van de cursus teruggestort.
  • Indien tussen een maand en een week van tevoren is afgezegd, dan wordt 50% van het cursusgeld teruggestort.
  • Indien korter dan een week van tevoren is afgezegd, dan wordt er geen cursusgeld teruggestort.
  • Indien de cursus door DOPPA zorg wordt geannuleerd of langer dan 2 maanden wordt uitgesteld, wordt het totale bedrag van de cursus teruggestort.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: