Eline

Ernee bos

Psychodiagnostisch werker & Toegepast psycholoog

Eline Tappel | Psychodiagnostisch werker & Toegepast psycholoog

 

Mijn missie:

Ik ben een enthousiaste en leergierige toegepast psycholoog. In de afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld in het motiveren en stimuleren van mensen door middel van positieve gespreksvoering. Graag maak ik mij sterk voor een organisatie die uitgaat van de kracht van het individu en die daarnaast zorg op maat biedt.

 

Mijn werk als toegepast psycholoog:

Als psychodiagnostisch medewerker voer ik onderzoeken uit naar de intelligentie, de persoonlijkheid en het gedrag van cliënten. Deze onderzoeken worden voorbereid, uitgevoerd en de resultaten worden verwerkt. De uitkomsten worden vervolgens gerapporteerd aan de psycholoog of orthopedagoog. Hiernaast voer ik schoolobservaties uit. Dit houdt in dat ik cliënten bezoek om hun werkhouding en gedrag te observeren. Ook geef ik samen met Chantal een training om het zelfbeeld bij kinderen te vergroten.

 

Mijn achtergrond:

Na de havo te hebben afgerond, startte ik aan de opleiding Toegepaste Psychologie te Deventer. In het derde jaar heb ik verdieping gezocht in autisme, hechting en verslavingsproblematiek aan de universiteit van Hull. Hierna heb ik binnen de studie mijn focus gericht op de klinische psychologie. Ik koos voor een stage van tien maanden bij een polikliniek waar patiënten met een posttraumatische stressstoornis behandeld werden. Hier verrichte ik werkzaamheden rondom onderzoek, diagnostiek en positieve gespreksvoering. Sinds februari 2017 werk ik voor DOPPA Zorg.    

 

Problematiek o.a.:

 

Methodiek o.a.: