Lisanne

Lisanne

Psycholoog

Lisanne Nijen Es | Psycholoog

 

Mijn visie:

Problemen horen bij het leven. Hiermee omgaan kan soms erg lastig zijn waardoor je vastloopt. Praten met een buitenstaander kan dan uitkomst bieden. Een luisterend oor, motiveren, een positieve invalshoek waarbij gekeken wordt naar niet alleen je klachten, maar ook je krachten is wat ik belangrijk vind. Zodoende kijk ik graag samen met je naar jou: Jouw gedrag, gedachten en gevoelens en kijken we samen hoe we de problemen kunnen oplossen.

 

Mijn achtergrond:

Na mijn bachelor Psychologie aan de Universiteit Twente ben ik meteen de Master Positieve Psychologie en Technologie gaan doen, eveneens aan de Universiteit Twente. Ik heb stage-ervaring opgedaan in een behandelkliniek gericht op verslaving en heb een halfjaar als junior-gedragswetenschapper gewerkt. Door deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat ik graag met de cliënt samen naar oplossingen zoek voor zijn of haar problemen.

 

Mijn werk:

Als psycholoog binnen DOPPA Zorg richt ik me met name op behandeling van (jong)volwassenen. Ik werk voornamelijk vanuit een cognitief-gedragstherapeutische benadering. Ik heb een humoristische, directe houding en ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn en je open durft op te stellen. Zo hoop ik jou te laten nadenken over wie je bent en wat je doet. Ik help je grip te krijgen op je klachten door je te ondersteunen in het krijgen van inzichten en de ontwikkeling van vaardigheden, zodat je je eigen doelen weet te bereiken.

 

Privé:

In mijn vrije tijd kun je me vaak bij familie en vrienden vinden, ook houd ik van sporten en doe ik aan pole fitness. Ik ga er graag op uit om bandjes te kijken of festivals te bezoeken. Stilzitten is niet voor mij weggelegd.

 

Beroepsvereniging

Ik ben in het bezit van de Basisaantekening Diagnostiek; niet aangesloten bij een beroepsvereniging.