Naomi

Naomi

Psycholoog

Naomi ten Hagen | Psycholoog

 

Mijn visie:

Ik geloof dat ieder mens kwaliteiten en krachten heeft die je door de lastigste periodes heen kunnen helpen. Met jou ga ik graag opzoek naar deze krachten en kwaliteiten waardoor je weer in je kracht komt te staan. Ik geloof erin dat dit begint bij een goeie en vertrouwde band. Daarom sluit ik aan bij je behoeften en werken we samen aan herstel. In mijn werk vind ik het belangrijk dat ik op een fijne en oprechte manier met je samen kan werken aan je hulpvraag.

 

Mijn achtergrond:

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Twente waar ik gestart ben met een bachelor Psychologie. Na mijn bachelor heb ik de master Positieve Psychologie en Technologie gevolgd. Tijdens mijn master heb ik praktijkervaring op mogen doen bij Mindfit Hardenberg. Wat ik meeneem uit mijn studie en ervaring is dat iedereen krachten bezit. Doormiddel van een fijne samenwerking streef ik naar het terugvinden van deze krachten. Ik ben in het bezit van een basisaantekening Psychodiagnostiek.

 

Mijn werk:

Mijn werk binnen DOPPA zorg richt zicht op de behandeling van volwassenen in de basis GGZ. Dit betekent dat er in een kort traject zal worden gestreefd naar de eerste stappen richting herstel. Dit doen we door samen te kijken naar wat je nodig hebt.

 

Privé:

Ik ben woonachtig te Hengelo, samen met mijn partner en twee gezellige katten. In mijn vrije tijd sport ik graag en breng ik het liefst mijn tijd door met familie en vrienden. Afgelopen jaar ben ik voor het eerst trotse tante geworden van een prachtig jongetje waar ik graag mijn tijd mee doorbreng.

 
What do you want to do ?
New mail