Riëlle

rielle visschedijk

Ontwikkelingspsycholoog

Riëlle Visschedijk | Ontwikkelingspsycholoog

 

Mijn visie:

In mijn werk vind ik het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt om je zorgen te kunnen delen. Ik probeer dit te creëren door oprechte interesse te tonen, aan te sluiten bij jouw leefwereld en vooral te luisteren. Samen kunnen we op deze manier kijken naar wie jij als persoon bent en welke mooie en krachtige eigenschappen je kunt gebruiken om weer vooruit te kunnen!

 

Mijn werk binnen DOPPA zorg:

Sinds september ben ik werkzaam bij DOPPA zorg als ontwikkelingspsycholoog. Ik zie binnen deze functie kinderen, jeugdigen en hun ouders in de behandeling en/of diagnostiek. Ik ben voornamelijk te vinden op de locatie Oldenzaal.

 

Mijn achtergrond:

Na mijn middelbare school afgesloten te hebben, ben ik Psychologie gaan studeren aan de Universiteit Twente. Vervolgens heb ik de Master ontwikkelingspsychologie gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In mijn master heb ik stage gelopen bij een kinder- en jeugdpsychologiepraktijk in Almelo en daar heb ik daar de afgelopen twee jaar gewerkt. Ik heb daar ervaring op mogen doen in de behandeling en diagnostiek. Ik heb het afgelopen jaar de Cognitieve Gedragstherapie- en de WISC-V cursus gevolgd.

 

Privé:

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit en ben dan het liefst onder de mens. Ik houd van sporten (bootcamp, volleyballen, wielrennen, wandelen), maar op z’n tijd ook van lekker uit eten gaan, een drankje doen in de stad, dagjes uit en op vakantie gaan.

 

Beroepsverenigingen:

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging.