Teuntje

Teuntje

Stagiaire psychomotorische therapie

Teuntje Veenendaal | Stagiaire psychomotorische therapie

 

Mijn visie:

Ik geloof dat je altijd nieuwe dingen kunt leren over jezelf. Wanneer je letterlijk in beweging bent, zul je nieuwe dingen ontdekken en nieuwe strategieën kunnen toepassen. Samen met jou sta ik daar graag bij stil. Wat maakt dat je reageert zoals je doet? Welke gedachten en gevoelens komen er naar boven? Wat voel je in je lichaam? Dit zijn vragen die we samen gaan uitpluizen. Dit doen we door lichaams- en bewegingsgerichte werkvormen waarbij ervaring voorop staat. Door positieve ervaringen op te doen, leer je jezelf beter kennen en kun je oefenen met nieuw gedrag.

 

Mijn achtergrond:

Momenteel zit ik in de laatste fase van de opleiding Psychomotorische therapie aan het Windesheim. Tijdens mijn opleiding ben ik verschillende werkplekken en doelgroepen tegengekomen. Zo heb ik gewerkt binnen het speciaal basisonderwijs, in een revalidatiecentrum, op een AZC en in een zwembad gericht op speciale doelgroepen. Ook heb ik ervaring met ouderen en kinderen, zowel in het water als in de zaal.

 

Mijn werk:

Binnen DOPPA zorg zie ik kinderen en jongeren bij de psychomotorische therapie. Dit gebeurt samen met een gediplomeerde PMT’er of onder supervisie. Samen met de cliënt doen we werkvormen waarbij we gevoelens, gedachten en gedrag gaan onderzoeken. Het doel is om positieve ervaringen op te doen en om vanuit de ervaring nieuwe dingen te leren.

 

Privé:

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Daarnaast houd ik van muziek en concerten bezoeken. Verder zwem ik veel en wandel ik graag met onze hond in het bos.

 

 
What do you want to do ?
New mail