PRAKTIJKINFO

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en relaties en we doen er alles aan om onze deskundigheid op peil te houden. We zijn aangesloten bij beroepsverenigingen de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) en het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en wij staan geregistreerd in het SKJ en BIG register. Verder volgen we jaarlijks postdoctorale scholing en we zorgen ervoor dat we intervisie en supervisie ontvangen om te kunnen reflecteren op ons eigen functioneren.

DOPPA zorg bestaat uit een team van hulpverleners dat klaar staat voor jou:

 

Wie wij zijn en wie deel uitmaken van het team lees je verderop . Ook kan je uitgebreide informatie vinden over onze locaties en werkgebied. DOPPA zorg is een vlotte en flexibele organisatie. Enthousiaste en betrokken mensen verlenen passende zorg. Wij zijn een innovatieve psychologenpraktijk en gaan met een open mind te werk. Voor onze professionals is er volop ruimte om zich te ontwikkelen en cliënten kunnen hun wensen met ons delen.

Iedereen met psychische, sociale of emotionele problemen kan worden geholpen, vanuit onze realistische kijk op de knelpunten en de dingen die goed gaan. We streven naar meer weerbaarheid, zelfredzaamheid en eigenwaarde door inzicht en bewustwording te geven.

 

In dit menu vind je onder andere informatie over onze missie en visie, over de vergoedingsmogelijkheden en welke vacatures we hebben.

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: