CONTACT EN BEREIKBAARHEID

Bereikbaarheid receptie:

 

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00.

  • Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 007 9000. Bij geen gehoor verzoeken wij onze voicemail in te spreken. Wij bellen dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag terug. Bij geen gehoor zullen wij de voicemail inspreken en/of een e-mail sturen.

Maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00:

Extra informatie:

  • Tijdens schoolvakanties, rondom feestdagen en bij ziekte zal de receptie minder bereikbaar zijn. E-mail berichten worden regelmatig bekeken.
  • We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.
  • Dringende zaken krijgen van ons prioriteit.

 

Belangrijke informatie:

 

DOPPA zorg is een ambulante GGz organisatie. Dat betekent dat onze dienstverlening op consultbasis wordt verleend. Onze (part time) behandelaren zijn werkzaam op werkdagen tijdens kantooruren en alle gesprekken, zowel face to face als telefonisch, worden op afspraak ingepland.

DOPPA zorg biedt als ambulante GGz organisatie géén crisisopvang voor mensen die in acute psychiatrische nood verkeren, geen dagopvang/dagbehandeling en er zijn geen klinische opname mogelijkheden. Mocht zich een crisissituatie voordoen, dan adviseren wij contact op te nemen met de huisarts, huisartsenpost of politie. Verwijzingen naar één van de 28 crisisdiensten in Nederland verlopen via één van deze instanties.

Kijk voor meer uitleg op website van Regelhulp

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: