clienten vertellen

 

"Therapie bij DOPPA zorg heeft me dichter bij mezelf gebracht en me meer zelfvertrouwen gegeven."

 

Annet

Het gaat goed met mij en mijn partner. Ik wil mijn psycholoog bedanken voor alle tips, suggesties en professionele bijdrage.

Caroline

Ik voel dat ik me sterk heb ontwikkeld door de therapie van mijn psycholoog. De therapie heeft me dichter bij mezelf gebracht en mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde versterkt. Het was niet altijd even makkelijk, maar daar heeft mijn psycholoog goed bij geholpen. Zij gaf me ademruimte als ik het even niet meer trok en dat maakt het voor mij zo goed, want dat is juist iets wat ik vaak vergeet om lief te zijn voor mezelf. Ik vond het contact met mijn psycholoog prettig, betrokken en warm.

Peter

De cursus Mindfulness and More was goed en leerzaam en werd met veel enthousiasme gegeven. Ik vond het prettig om in een groep te zijn en te leren meer bewust te worden. Ik keek er elke week weer naar uit en ik vind het de aanpak goed was, met veel oefeningen. Ik ben geïnspireerd, doordat er zoveel onderwerpen aan bod kwamen en er ook volle aandacht was voor mij.

Astrid

Mijn psycholoog heeft me geholpen om weer een rechte koers te varen en te houden. Door allerlei omstandigheden was het roer even zoek. Door punt voor punt aan te pakken heb ik zelf de touwtjes weer in handen.