Psycholoog hengelo

Psycholoog of psychologenpraktijk Hengelo

Ben je op zoek naar psychologische zorg in Hengelo? Bij DOPPA zorg helpt onze psycholoog je verder vanuit onze vestiging in Hengelo. Je kan bij ons terecht voor verschillende therapieën zoals individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie, kindertherapie en meer.

Zit jij met een vraag of een probleem en wil je daar graag eens over praten met een psycholoog in Hengelo? Dat kan bij DOPPA zorg! Het voordeel bij ons is dat je geen verwijsbrief nodig hebt van de huisarts om een afspraak te maken én wij werken niet met wachtrijen. Je kan meteen bij ons terecht.

Wil je graag eerst weten wie er in ons team hulp kan bieden bij jou vraag of probleem? Op de pagina TEAM vind je een persoonlijk verhaal en achtergrond van onze therapeuten. Ze helpen je graag verder met onder andere:

 

Zonder verwijsbrief of wachtlijst terecht bij een Psycholoog in Hengelo? Dat kan bij psychologenpraktijk DOPPA zorg in Hengelo

DOPPA zorg werkt flexibel en vlot waardoor jij nooit hoef te wachten op psychologische zorg. Je hebt geen verwijsbrief nodig en bij ons hebben wij geen wachtlijst. Jouw zorg is onze taak en daarom bieden wij de mogelijkheid dat je altijd bij ons terecht kan. Voor een afspraak neem je contact op met ons secretariaat per e-mail of telefoon.

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: