Chantal

GZ-psycholoog

“Je hoeft het niet alleen te doen”

Mijn visie

Soms vragen de uitdagingen van het leven even te veel. Het vraagt kracht en moed om er aan toe te geven dat er iets nodig is. Ik wil je graag ondersteunen in je zoektocht naar herstel en mogelijkheden om verder te kunnen. Ik richt mij op een veilige relatie met jou waarin je mag ontdekken wat voor jou belangrijk is en je nieuwe ervaringen mag opdoen. We kiezen, samen met de mensen die bij jou betrokken zijn, een richting die past bij jouw verhaal en dat wat jij nodig hebt.

Mijn achtergrond

Als mens en als hulpverlener ben ik betrokken, mensgericht en gedreven. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gezien voelen en hoop, vertrouwen en kracht vinden in hun persoonlijke proces.

Methodieken

In de praktijk richt ik mij op behandeling en groepsbehandeling. Ik werk graag met een combinatie van interventies in denken en voelen zodat hoofd en lijf goed met elkaar samenwerken. Mijn behandelingen bestaan vooral uit cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapy (ACT), eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), emotionally focused therapy (EFT), groepstherapie en schemagerichte therapie.

Problematieken

Als GZ-psycholoog behandel ik overwegend angst- en stemmingsklachten, trauma gerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek.

Kwalificaties

In het BIG-register sta ik geregistreerd als GZ-psycholoog en ik ben lid van de beroepsverenigingen Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën (VGCt), Vereniging EMDR Nederland (VEN) en Vereniging voor Schematherapie.

BIG registratie 59928431725

Bel mij terug

×