Weshley

Stagiair Psychomotorische Therapie & Bewegingsagogie

“Als je erin gelooft, kan je het waarmaken”

Mijn Visie

De cliënt is waar het om gaat. Jij als persoon vind ik heel belangrijk. Het is niet alleen wat we zien in de therapie maar ook wie jij als mens bent in je eigen omgeving. Iedereen moet de kans krijgen om zich te kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau. Door middel van lichaam en bewegingsgerichte oefeningen, sta ik samen met jou stil bij jouw gedachten, gevoelens en jouw handelen. Door stil te staan bij jezelf en dit te ervaren proberen we een nieuwe manier te vinden om met jouw klachten om te gaan.

Mijn Achtergrond

Na mijn VMBO ben ik begonnen op het MBO sport en bewegen. Ik vind het altijd fijn om in beweging te zijn en dit wilde ik gebruiken om anderen te helpen. Op het MBO heb ik gekozen voor de richting Bewegingsagogie. De doelgroep Kind en Jeugd sprak mij heel erg aan en hier wilde ik op een hoger niveau verder mee gaan. Zo ben ik beland op de opleiding PMT.

Momenteel ben ik na een half jaar tussen jaar te hebben gehad, begonnen aan mijn 5e jaar en loop ik mijn Bachelor Stage binnen DOPPA Zorg. Ik heb heel veel zin in mijn stage en hoop hier veel te leren om te groeien in mijn ontwikkeling als een echte professional.

 

Bel mij terug

×