Trainingen

Trainingen

Onder een training verstaan we een groep waarin je stapsgewijs iets leert over een bepaald thema. Wij geven sociale vaardigheidstrainingen, assertiviteitstrainingen en preventie en behandeling van angst en depressie bij kinderen (VRIENDEN programma).

 

Welke trainingen geven wij:

DOPPA zorg biedt professionele trainingen op het gebied van sociale vaardigheden, assertiviteit en weerbaarheid, en het omgaan met vervelende gedachten en gevoelens. Kinderen en jongeren van alle leeftijden gaan in groepen aan de slag om nieuwe vaardigheden te leren, zodat ze weer sterk in hun schoenen staan. We vinden het belangrijk dat de trainingen die wij geven gebaseerd zijn op methodieken die bewezen effectief zijn. Al onze trainingen worden gegeven door enthousiaste trainers, die er heel goed in zijn om de trainingen zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Want je leert het beste als het ook leuk is.

Ook een combinatie met individuele gesprekken is mogelijk. Om een goede keuze te kunnen maken die past bij jouw situatie kan je bij ons een adviesgesprek inplannen. In zo’n gesprek kan je al je vragen bij ons kwijt en kunnen we samen op zoek naar de beste oplossing voor jou.

 

Kijk in het linkermenu voor meer informatie over de verschillende trainingen:

  • Weerbaarheid voor kinderen
  • Sociale vaardigheidstraining voor kinderen
  • VRIENDEN programma

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: