Reden van contact:*
Reactie / omschrijving:
Naam zorgverzekeraar:
Heb je een verwijsbrief?*
Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres:*
Recaptcha Word Verification:

Aanmelden kan via telefoon, bovenstaand formulier of per e-mail, waarna je kunt kiezen uit onder andere de volgende opties:

 

Kort adviesgesprek:

Een kort adviesgesprek van 30 minuten heeft als doel om samen met één van onze psychologen tot een goede keuze uit ons zorgaanbod te kunnen komen. Er wordt nog geen cliëntdossier aangemaakt en er wordt nog geen behandeling gestart. Het adviesgesprek kent een gereduceerd tarief van € 20,-.

Intakegesprek:

Een intakegesprek heeft als doel jouw situatie en hulpvraag in kaart te brengen, zodat de juiste behandeling en begeleiding daarop kan worden afgestemd. Na het maken van deze afspraak ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan, met in de bijlage deze brochure en een behandelovereenkomst, die volledig ingevuld dient te worden geretourneerd voordat de intake kan plaatsvinden.

Cursus of training:

Directe aanmelding voor een cursus of training leidt tot een deelname reservering. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn, word je uitgenodigd voor de eerste bijeenkomst.

 

Extra informatie:

  • Tijdens schoolvakanties, rondom feestdagen en bij ziekte zal de receptie minder bereikbaar zijn. E-mail berichten worden regelmatig bekeken.
  • We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.
  • Dringende zaken krijgen van ons prioriteit.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: