Open sollicitatie sturen naar DOPPA zorg

Informatie voor cliënten

Aanmeldprocedure

DOPPA zorg is een kleinschalige instelling voor ambulante GGZ. Dat betekent dat onze dienstverlening op consultbasis wordt verleend. Zowel de face-to-face gesprekken als de consulten middels beeldbellen worden op afspraak ingepland. Wij bieden geen dagbehandeling, klinische opname of 24-uurs crisiszorg. Buiten kantoortijden dienen cliënten in nood zelf contact op te kunnen nemen met 112 of de huisartsenpost.

Verwijzingen naar één van de 28 crisisdiensten in Nederland verlopen via de huisarts of diens vervanger. Kijk voor meer uitleg op https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/psychische-klachten/psychische-crisis

Een verwijzing van de huisarts betekent niet automatisch een toelating bij DOPPA zorg. Wij bekijken per aanmelding zorgvuldig of de betreffende cliënt en diens hulpvraag passen bij onze expertise. Middels een screening op basis van de aanmelding en verwijzing bepalen wij welke cliënten bij ons in behandeling kunnen worden genomen. Een kort telefonisch contact kan daar onderdeel van zijn.

Wij staan graag voor iedereen klaar!

Iedereen met psychische, sociale of emotionele problemen kan worden geholpen, vanuit onze realistische kijk op de knelpunten en de dingen die goed gaan. We streven naar meer weerbaarheid, zelfredzaamheid en eigenwaarde door inzicht en bewustwording te geven.

Bereikbaarheid receptie:

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 007 9000. Bij geen gehoor verzoeken wij onze voicemail in te spreken. Wij bellen dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag terug. Bij geen gehoor zullen wij de voicemail inspreken en/of een e-mail sturen.

Dagelijks beantwoorden wij e-mails en beantwoorden wij berichten via Bel-mij-terug-verzoeken, contactformulieren en aanmeldformulieren op onze website.

Wie, wat en hoe

Wij vinden het belangrijk dat cliënten weten wie we zijn en wat we doen. Wij willen zoveel mogelijk transparant zijn over ons beleid, de wachttijden en de voorwaarden. Deze informatie is hier te vinden op onze website. Ook hebben wij uitgebreide informatie over onze doelgroepen, de problematieken en de methodieken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Doelgroepen

Problematieken

Methodieken

Liever direct contact?
Bel of mail ons gerust

Bel mij terug

×