Ervaring van een cliënt

Onlangs is een traject met één van onze cliënten afgesloten. In dit nieuwsbericht leest u over hoe zij haar tijd bij DOPPA zorg heeft ervaren.

 

Ervaring van een cliënt:

Waarom werd ik zo gauw boos? Waarom vond ik het moeilijk om mijn grenzen aan te geven? Waarom voelde ik me zo onrustig? Waarom voelde ik me vaak niet begrepen? Allemaal vragen die ik bij me droeg en de antwoorden niet op wist. En dat werd erg vermoeiend, ik had er last van in het dagelijks leven.

Via de huisarts kwam ik bij DOPPA zorg terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik me daar op mijn gemak en vooral begrepen. Samen met mijn GZ-psycholoog* en Psychomotorisch Therapeut* ging ik op onderzoek uit:
waar kwam het allemaal vandaan,
hoe kon ik mijn valkuilen herkennen,
hoe kon ik de patronen veranderen waar ik zoveel last van had.

Na een prachtig proces, waarin ik veel geleerd heb, sluit ik af. Ik heb mezelf teruggevonden, met dank aan mijn 2 behandelaars bij DOPPA. Ik voel me helemaal happy en sta stevig en gerust in het leven.

Ik ga verder op mijn levenspad met de wijze lessen van mijn 2 therapeuten van DOPPA in mijn rugzak.

Zonnige groeten,

L.*
* namen zijn bij DOPPA zorg bekend, ivm AVG zullen wij deze informatie niet delen. Deze tekst is door één van onze cliënten zelf geschreven en zij geeft toestemming om deze ervaring te plaatsen.

Bel mij terug

×