GZ psycholoog

GZ psycholoog in Twente

Als GZ psycholoog zijn we een psycholoog die na de opleiding psychologie een tweejarige postdoctorale opleiding heeft gevolgd, en daardoor geregistreerd is in het BIG-register. Het is een afkorting voor gezondheidszorgpsycholoog.

 

Wat doet de GZ psycholoog?

De gezondheidszorgpsycholoog houdt zich bezig met diagnostiek, het stellen van indicaties en het toepassen van psychologische, pedagogische en psychotherapeutische behandelmethodes. De Gezondheidszorg psycholoog kan een hoofdbehandelaar zijn, dat wil zeggen dat de psycholoog de diagnose stelt en verantwoordelijk is voor het psychologische behandeltraject. De behandeling wordt vaak uitgevoerd door basispsychologen die hierin begeleid worden door de GZ psycholoog.

 

Afspraak maken met DOPPA zorg

Binnen het team van DOPPA zorg is een gezondheidszorgpsycholoog werkzaam, die tevens het hoofdbehandelaarschap op zich neemt. Daarnaast zijn er twee psychologen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog . Op deze manier bieden wij deskundige hulp bij psychische problemen van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Wil jij graag een afspraak maken? Dat kan telefonisch, per mail of via de website! Wij zijn gevestigd in Enschede en Oldenzaal.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: