cognitieve gedragstherapie Enschede

Erkende GZ-psycholoog DOPPA zorg

Aanmelden

Een GZ psycholoog is een psycholoog die na de opleiding psychologie aan de universiteit een tweejarige postdoctorale opleiding heeft gevolgd en daarna geregistreerd is in het BIG-register. Het is een afkorting voor gezondheidszorgpsycholoog.

Wat doet de GZ-psycholoog?

De gezondheidszorgpsycholoog houdt zich bezig met diagnostiek, het stellen van indicaties en het toepassen van psychologische, pedagogische en psychotherapeutische behandelmethodes. De gezondheidszorgpsycholoog kan een regiebehandelaar zijn, dat wil zeggen dat de GZ-psycholoog de diagnose stelt en verantwoordelijk is voor het psychologische behandeltraject. De behandeling wordt vaak uitgevoerd door basispsychologen en orthopedagogen die hierin begeleid worden door de GZ-psycholoog.

GZ-psycholoog DOPPA zorg staat voor u klaar

Binnen het team van DOPPA zorg zijn meerdere GZ-psychologen werkzaam, die tevens het regiebehandelaarschap op zich nemen. Daarnaast zijn er jaarlijks één of twee psychologen of orthopedagogen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Op deze manier bieden wij deskundige hulp bij psychische problemen van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Wil jij graag een afspraak maken? Dat kan telefonisch, per mail of via de website! Wij zijn gevestigd in Enschede, Almelo en Oldenzaal.

Bel mij terug

×