Psycholoog Enschede

Contactformulier

Contactgegevens

Lasondersingel 133, 7514 BP, Enschede
receptie@doppazorg.nl
085 007 9000

Onze psychologenpraktijk in Enschede

Deze locatie in Enschede is gevestigd aan de Lasondersingel nummer 133. Op de begane grond bevinden zich de wachtruimte, algemene behandelkamers en kantoorruimte voor het secretariaat. Op de eerste en tweede verdieping zijn tevens algemene behandelkamers en een spelkamer te vinden. Op deze locatie bieden wij behandeling voor kind & jeugd en volwassenen aan, waaronder ook groepstherapie en gedeeltelijk diagnostiek.

Deze locatie bevindt zich aan de Noordzijde van Enschede en is goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer. Aan de Lasondersingel is parkeren aan de kant van onze vestiging gratis, aan de overkant van onze vestiging is het betaald parkeren.

Waarom DOPPA zorg als psycholoog in Enschede?

persoonlijke aanpak

Bij DOPPA zorg staan uw behoeften centraal. Ons team van GZ-psychologen en psychologen in Enschede zet zich in voor een behandeling die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Of u nu te maken hebt met stress, angst, depressie, of andere psychische uitdagingen, wij bieden een luisterend oor en een op maat gemaakte aanpak.

uitgebreid therapieaanbod

DOPPA zorg in Enschede biedt een scala aan therapievormen, waaronder relatietherapie psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR en systeemtherapie. Deze therapieën worden geleid door ervaren professionals, die u begeleiden in uw weg naar herstel. Bent u geïnteresseerd in onze therapievormen? Ontdek meer op onze methodiekenpagina.

focus op ontwikkeling

Onze psychologen in Enschede zijn niet alleen deskundig, maar ook voortdurend in ontwikkeling om de meest actuele en effectieve behandelmethoden toe te passen. Wij geloven in een open en flexibele benadering, waarbij de nieuwste inzichten in de psychologie worden geïntegreerd in onze behandelingen.

toegankelijkheid en flexibiliteit

Bij DOPPA zorg in Enschede begrijpen we dat het zoeken van psychologische hulp een grote stap kan zijn. Daarom streven we ernaar om onze zorg zo toegankelijk en flexibel mogelijk te maken. Onze psychologen zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden behandelingen die aansluiten bij uw levensstijl en voorkeuren.

 

Flexibiliteit in afspraken en behandelingen

Bij DOPPA zorg begrijpen we dat ieders leven anders is. Daarom hanteren we flexibele afspraaktijden en bieden we behandelingen die passen bij uw unieke behoeften en schema. Onze flexibiliteit strekt zich ook uit tot de duur en frequentie van de behandelingen, altijd in overleg en afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Cliëntgerichte aanpak

Bij DOPPA zorg staat u als cliënt centraal. We begrijpen dat elke cliënt uniek is en benaderen elk behandeltraject met een open geest en een aanpasbare strategie. Uw ervaringen, behoeften en doelen vormen de kern van onze behandelplannen. Deze cliëntgerichte aanpak zorgt ervoor dat u zich ondersteund en gerespecteerd voelt gedurende het gehele traject.

betrokken en deskundig team van psychologen in Enschede

Ons team van psychologen in Enschede bestaat uit deskundige professionals die zich inzetten voor uw welzijn. Zij zijn getraind in diverse therapievormen en beschikken over de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij een breed scala aan psychische problemen. Met een hart voor hun cliënten, zorgen onze psychologen ervoor dat u zich gehoord en begrepen voelt gedurende uw behandeltraject. Maak kennis met ons team van specialisten.

Samen naar herstel

Uw reis naar herstel en welzijn is een samenwerking tussen u en uw psycholoog. Bij DOPPA zorg werken we samen met u om de beste behandelstrategieën te identificeren en toe te passen, rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. We zijn toegewijd aan het bieden van ondersteuning, begeleiding en de nodige hulpmiddelen om u te helpen uw doelen te bereiken.

Neem contact op met ons als psycholoog in Enschede

DOPPA zorg in Enschede is uw partner in geestelijke gezondheid, die u ondersteunt met deskundig advies en persoonlijke zorg. Bent u op zoek naar een betrokken en professionele psycholoog in Enschede? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te ondersteunen op uw weg naar herstel en welzijn.

Voor een afspraak kunt u ook bellen naar nummer 085 007 9000 of stuur ons een e-mail naar receptie@doppazorg.nl.

Bel mij terug

×