Akki

Orthopedagoog

“Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!”

Mijn visie

Het werken met mensen boeit doordat ieder op zijn of haar eigen manier naar de wereld kijkt. Zowel in mijn werk als in mijn sociale leven laat ik mij graag inspireren door wat anderen drijft en wat hen bezighoudt. Als je daar voor open staat kun je blijven leren en jezelf continu ontwikkelen. Soms hebben mensen net dat steuntje in de rug nodig dat hen laat inzien hoe bijzonder ze zijn. De zoektocht naar deze ondersteuning kan moeilijk en spannend zijn, maar weet dat je niet altijd alles alleen hoeft te doen. In gesprekken vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig, gehoord en begrepen voelen. Door mensen in hun kracht te zetten en kwaliteiten uit te vergroten, hoop ik op een positieve wijze bij te dragen aan een verbetering in welke vorm dan ook. Onderschat immers nooit de kracht van kleine stapjes.

Mijn achtergrond

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen en master Orthopedagogiek afgerond. Naast alle theorie die voorbij kwam, wilde ik ook graag bezig met het toepassen hiervan. Vandaar dat ik tijdens mijn studie ervaring op ben gaan doen in meerdere functies, waaronder als pedagogisch medewerker in een gezinshuis. Tevens heb ik een periode veel mogen leren van mijn werk met de doelgroep Jeugd- & Jongvolwassenen binnen de verslavingszorg. Sinds september 2023 ben ik met heel veel plezier werkzaam binnen DOPPA zorg.

Methodieken

Op locatie Enschede werk ik voornamelijk met kinderen, jeugdigen en hun omgeving met uiteenlopende zorgvragen. Daarbij focus ik mij op zowel diagnostiek als behandeling. Binnen de verschillende methodieken die ik toepas, vind ik het belangrijk om mensen in hun eigen kracht te zetten en hen te ondersteunen op de gebieden waar dat nodig is.

Kwalificaties

Ik ben in het bezit van een BAPD (Basisaantekening Psychodiagnostiek) en een registratie binnen het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).

SKJ registratie 120016769

Bel mij terug

×