Amber

GZ-psycholoog

“Als je focust op resultaat, zul je niet veranderen; als je focust op verandering, zul je resultaat zien.”

Mijn visie

In mijn werk vind ik het belangrijk te luisteren naar de vraag die je hebt, maar vind ik het nog belangrijker te luisteren naar de persoon achter de vraag of het gedrag. Ik vind het belangrijk dat je je veilig en gehoord voelt en dat we er samen voor kunnen zorgen dat je jouw krachten en talenten (h)erkent. Wanneer je hier bewust van bent, probeer ik samen met jou een manier te vinden deze zo optimaal mogelijk te benutten zodat deze krachten in verhouding groter worden dan je klachten. Hierbij vind ik het proces nog belangrijker dan het resultaat, want ‘de man die een berg verzet, begint met het wegdragen van kleine steentjes’.

Mijn achtergrond

Ik ben een nuchtere Achterhoeker die, naast het werken met methodieken en protocollen, ook graag out of the box denkt. Middels de krachten van de cliënt en diens omgeving en een gezonde dosis humor, wil ik je weerbaarheid t.o.v. je belastbaarheid vergroten. Dit hoeft niet per se tegenover elkaar aan tafel, maar kan ook middels wandelen, sport en spel.

Methodieken

Momenteel ben ik werkzaam als GZ-psycholoog en zorgcoördinator. Vanaf het najaar zal ik als regiebehandelaar (GZ-psycholoog) werkzaam zijn. Ik werk op de locatie Enschede met name met kind en jeugd (en hun ouders en/of verzorgers), waarbij ik zowel diagnostiek als behandeling verricht. Ook behandel ik jongvolwassenen. Ik maak gebruik van verschillende methodieken, waaronder cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Problematieken

Diagnostiek en behandeling bij ASS, ADHD, gedragsproblemen, zelfbeeldproblematiek, depressie, angst en trauma.

Kwalificaties

BIG registratie 39930214325

Bel mij terug

×