Brontë - doppa zorg

Brontë

Orthopedagoog

“Ik ben er voor jou!”

Mijn Visie

Ik vind het essentieel dat de ontwikkeling van het (jonge) kind optimale aandacht verdient en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik vind het belangrijk om het beste uit het kind en zijn omgeving te halen door steeds weer de vraag te stellen: ‘Wat is er nodig om jou weer in je kracht te zetten en te laten groeien in jouw omgeving?’. In mijn ervaring als leerkracht en orthopedagoog, vind ik het van belang om elk kind te zien en te volgen en samen doelen te stellen om tot het gewenste resultaat te komen. Om samen tot de gewenste resultaten te komen is samenwerking nodig, niet alleen met het kind, maar ook met zijn omgeving. Ik ben een luisterend oor, nieuwsgierig, enthousiast en ik zal mijn behandelingen afstemmen op de behoeftes van jou.

Mijn achtergrond

Ik heb in 2018 de lerarenopleiding basisonderwijs (Pabo) afgerond. Naast mijn werk als leerkracht ben ik gestart met de master Pedagogische Wetenschappen (Orthopedagogiek) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik liep stage als orthopedagoog binnen het onderwijs. Na mijn studie heb ik kort als dyslexiebehandelaar gewerkt en sinds 2020 ben ik werkzaam binnen de GGZ. Vanaf 2022 werk ik voor DOPPA zorg als behandelaar en diagnosticus.

Methodieken

Mijn werkzaamheden binnen DOPPA zorg bestaan zowel uit behandeling als diagnostiek voor kinderen, jeugdigen en hun omgeving met uiteenlopende problematieken. Ik werk veel vanuit de cognitieve gedragstherapie in combinatie met andere soorten behandelingen. Uiteindelijk zal ik de behandeling afstemmen op jouw behoeftes en wensen.

Registraties

SKJ Registratie 120012624

Bel mij terug

×