Daan

GZ-psycholoog

“Het is belangrijk om een vertrouwde en veilige omgeving te creëren “

Mijn visie

De stap nemen naar het zoeken van hulp is vaak niet eenvoudig. Daarom vind ik het belangrijk om zo snel mogelijk een vertrouwde en veilige omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn. Mijn streven is om de cliënt zo actief mogelijk te laten deelnemen aan de behandeling en/of begeleiding, waarbij hun eigen inbreng en creativiteit erg gewaardeerd worden.

Mijn achtergrond

Bij DOPPA zorg werk ik als behandelaar van kinderen en (jong)volwassenen. Naast het individu speelt de invloed van het gezin als ‘systeem’ ook regelmatig een belangrijke rol binnen mijn werkzaamheden. Een praktische en oplossingsgerichte instelling komt dan van pas. Ook maak ik veel gebruik van cognitieve gedragstherapie en aanverwante technieken.

Na afronding van het VWO ben ik gestart met de opleiding psychologie aan de Universiteit Twente. Mijn interesse in het doen en laten van mensen, en het feit dat psychologie als vak op zoveel verschillende gebieden toegepast kan worden, hebben geholpen bij het maken van deze keuze. Na mijn studie heb ik onder meer ervaring opgedaan binnen het (praktijk)onderwijs en bij een eerstelijns- en vrijgevestigde psychologiepraktijk, daarnaast ben ik geschoold op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Sinds 2016 ben ik bij DOPPA zorg werkzaam.

Methodieken

Diagnostiek, Cognitieve gedragstherapie, EMDR en andere vormen van traumabehandeling

Kwalificaties

SKJ registratie 140012899

BIG registratie 29931993725

Problematieken

Angstklachten, stemmingsklachten, werk- of studieproblematiek, opvoedingsproblematiek, autisme, ADHD

 

Bel mij terug

×