Dianne

Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog

“Om je kwetsbaar te durven voelen, moet je sterk zijn.”

Mijn visie

Betrokkenheid, betrouwbaarheid en verbinding zijn belangrijke waarden voor mij in het contact met anderen. Iemand daadwerkelijk ‘zien’ is wat mij betreft dan ook een van de meest waardevolle aspecten in een behandeling en ook noodzakelijk om aan te kunnen sluiten bij de belevingswereld en behoeften van een ander. Het is mijn streven om je veilig, begrepen en gehoord te laten voelen. Ik wil je eveneens ondersteunen in het inzichtelijk krijgen van je kwaliteiten en valkuilen. Samen vergroten we je eigen kracht om te kunnen dealen met uitdagingen in het leven!

Mijn achtergrond

Ik heb aan de Rijksuniversiteit Groningen mijn bachelor Psychologie en master Klinische Psychologie afgerond. Tijdens mijn master heb ik mijn eerste vlieguren mogen maken bij de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg en heb ik ook mijn basisaantekening Psychodiagnostiek behaald. Vervolgens ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij de Nationale Politie waar ik mij als psycholoog verder heb mogen ontwikkelen.

Methodieken

Mijn werkzaamheden bestaan uit zowel diagnostiek als behandeling van uiteenlopende problematieken bij volwassenen. Ik werk met diverse technieken waarbij cognitieve gedragstherapie veelal een belangrijk component is.

Registraties

NIP registratie 228533

Bel mij terug

×