Eline

Orthopedagoog

“Geloof dat je het kan en je bent al op de helft!”

Mijn visie

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten. Daarnaast zijn er ook altijd dingen die even niet makkelijk of goed gaan. Als orthopedagoog ben ik er om naar je te luisteren en je te helpen bij die lastige dingen. Wat ik daarbij heel belangrijk vind zijn jouw talenten: waar word jij blij van?! Wanneer we dat helder hebben kunnen we samen ook de lastige dingen aanpakken. Hierbij kijken we niet alleen naar jou zelf, maar ook naar jouw omgeving: op welke manier past dat het beste bij elkaar? Hier ga ik heel graag samen met jou mee aan de slag, want: waarom moeilijk doen als het samen kan?

Mijn achtergrond

In 2016 ben ik gestart met de PABO, maar na verschillende stages kwam ik er al snel achter dat ik graag meer voor het individuele kind wilde betekenen. In 2018 ben ik daarom begonnen met de opleiding Pedagogische Wetenschappen en direct daarna heb ik de master Orthopedagogiek gevolgd. In de zomer van 2022 ben ik afgestudeerd. Ik heb toen korte tijd als dyslexiebehandelaar gewerkt en ervaring opgedaan in de jeugd-ggz. Sinds juni 2023 ben ik met veel plezier werkzaam bij DOPPA zorg!

Methodieken

Binnen DOPPA zorg voer ik zowel diagnostiek als behandelingen voor kinderen en jongeren uit. Bij diagnostiek vind ik het belangrijk om een luisterend oor voor jou te zijn en doe ik mijn best om zo goed mogelijk te zien wie jij bent en wat jouw talenten zijn.

In behandelingen werk ik veel volgens de principes van cognitieve gedragstherapie. Daarnaast vind het heel belangrijk om samen met jou af te stemmen wat voor jou werkt en wat niet.

Registraties

SKJ registratie 120015212

Bel mij terug

×