Heske

GZ-psycholoog

“Volg je hart en ga je uitdagingen aan”

Mijn visie

Graag werk ik samen met jou of jullie aan psychologische flexibiliteit, vanuit het contact en in gezamenlijkheid. Samen ontdekken wat je belemmerd, maar vooral ook wat je kwaliteiten zijn, wat belangrijk voor je is en waar je naar toe wil.  Om dan samen te kijken wat jij of jullie nodig hebben om daar te komen. Ik werk graag vanuit een veilige en vertrouwde samenwerking, waarbij we samen kijken welke aanpak passend is. Natuurlijk zal ik je daarbij ondersteunen, maar ook uitdagen of op veilige manier confronteren. Dit met aandacht voor jou.

Mijn achtergrond

In Utrecht heb ik psychologie gestudeerd en daarna ben ik werkzaam geweest zowel op de behandelgroep als vele jaren in het (speciaal) onderwijs als psycholoog. Na verschillende opleidingen, waaronder oa oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en de opleiding tot registerpsycholoog Kinder-en Jeugd,  heb ik de overstap gemaakt naar de JGGZ waar ik nu al een aantal jaar met veel plezier werk. In 2021 ben ik bij DOPPA zorg gestart en inmiddels ben ik geregistreerd GZ-psycholoog.

Methodieken

Binnen DOPPA zorg richt ik mij met name op behandeling en diagnostiek van kinderen, jongeren en hun ouders. Ik werk veel vanuit de Acceptance Commitment Therapy (ACT) en Cognitieve Gedragstherapie (CGT) in combinatie met andere soorten behandelvormen. Per hulpvraag maak ik namelijk gebruik van verschillende behandelvormen als aanvulling, zoals bijvoorbeeld EMDR en  mindfullness. Natuurlijk passend bij de situatie en de persoon, waarbij het belangrijk is dat jij je gehoord en ondersteund voelt.

Kwalificaties

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) als registerpsycholoog Kinder&Jeugd, lid van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en van de Vereniging EMDR Nederland (VEN).

NIP registratie 207597

SKJ registratie 130005149

BIG registratie 59933523325

Bel mij terug

×