Jorieke

Jorieke

Orthopedagoog

“Samen maken we het verschil.”

Mijn visie

Iedereen heeft wel eens hulp op een bepaald gebied nodig en iedereen heeft een eigen en uniek verhaal. Ik ben benieuwd wat jou drijft en beweegt. Door uit te gaan van jouw eigen kracht, proberen we samen de samenhang tussen oorzaak en gevolg te ontdekken en werken we toe naar nieuwe inzichten en nieuwe manieren om met problemen om te gaan. Hierbij vind ik het belangrijk dat je je veilig en gehoord voelt, zodat we samen kunnen werken aan jouw hulpvraag.

 

Mijn achtergrond

Na mijn Pabo-diploma behaald te hebben, ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na mijn (verkorte) bachelor heb ik de master “Orthopedagogiek: Leren en Ontwikkeling” gedaan. Ik ben in het bezit van een basisaantekening Psychodiagnostiek. Toen ik mijn studie heb afgerond ben ik, voordat ik bij DOPPA zorg begon te werken, een aantal jaren werkzaam geweest bij een bedrijf gericht op leer- en ontwikkelingsproblemen.

 

Methodieken

Ik richt mij voornamelijk op de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren en hun ouders. Hierbij maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte technieken, waarbij ik het belangrijk vind om je zoveel mogelijk zelf na te laten denken over je eigen situatie en uit te gaan van je sterke kanten. Samen kijken we hoe gevoelens, gedachten en gedrag samenhangen en welke vaardigheden je in kunt zetten om je beter te voelen.

Kwalificaties

SKJ registratie 120005904

 

Bel mij terug

×