Kemna-doppazorg

Rachel

Orthopedagoog

“Durf je unieke zelf te zijn, dan ben je op je mooist”

Mijn visie

Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf kan en durft te zijn. Het gevoel hebben gehoord te worden is hierbij van groot belang in mijn ogen, op die manier kun je je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Door hulp te vragen kom je voor jezelf op en biedt je jezelf de mogelijkheid om samen toe te werken naar het doel wat jij voor ogen hebt.

Mijn achtergrond

Als orthopedagoog bied ik hulp (diagnostiek en behandeling) aan kinderen, hun ouders, jongeren en jongvolwassenen. Door mijn verschillende opleidingen en werkvelden ken ik deze doelgroepen en probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij wie er voor mij zit.

 

Ik ben geboren in Borne (Overijssel) en ben hier momenteel woonachtig met mijn gezin. Gedurende mijn studie loopbaan, bestaande uit Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te Saxion Hogeschool in Enschede en Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen, ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg (buitenschoolse opvang, wonen, logeren, trainen en crisisopvang). Als orthopedagoog heb ik ervaring in de gehandicaptenzorg en het creëren van een veilige thuissituatie (m.n. bij huiselijk geweld en kindermishandeling). Sinds november 2022 ben ik werkzaam voor DOPPA zorg.

 

Naast mijn opleidingen ben ik in opleiding tot NIKA Practitioner. Ik ben een persoon die me graag zo breed mogelijk schoolt om ieder uniek persoon op de meest passende manier te kunnen ondersteunen en/of behandelen.

Methodieken

Binnen DOPPA Zorg richt ik mij op diagnostiek en behandeling van adolescenten en kinderen. Ik werk met verschillende methodieken, waarbij cognitieve gedragstherapie vaak een belangrijke rol speelt.

Kwalificaties

Ik ben lid van NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) en SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) geregistreerd. Daarnaast ben ik in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek.

SKJ registratie  120010877

Bel mij terug

×