Riëlle

GZ-psycholoog

“In mijn werk vind ik het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt om je zorgen te kunnen delen”

Mijn visie

In mijn werk vind ik het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt om je zorgen te kunnen delen. Ik probeer dit te creëren door oprechte interesse te tonen, aan te sluiten bij jouw leefwereld en vooral te luisteren. Samen kunnen we op deze manier kijken naar wie jij als persoon bent en welke mooie en krachtige eigenschappen je kunt gebruiken om weer vooruit te kunnen!

Mijn achtergrond

Na mijn middelbare school afgesloten te hebben, ben ik Psychologie gaan studeren aan de Universiteit Twente. Vervolgens heb ik de Master ontwikkelingspsychologie gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In mijn master heb ik stage gelopen bij een kinder- en jeugdpsychologiepraktijk in Almelo en daar heb ik twee jaar gewerkt. Ik heb daar ervaring op mogen doen in de behandeling en diagnostiek. Ik heb de Cognitieve Gedragstherapie- en de WISC-V cursus gevolgd.
Inmiddels heb ik ook de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.

In mijn dagelijks leven woon ik sinds kort samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit en ben dan het liefst onder de mens. Ik houd van sporten (bootcamp, volleyballen, wielrennen, wandelen), maar op z’n tijd ook van lekker uit eten gaan, een drankje doen in de stad, dagjes uit en op vakantie gaan.

Methodieken

In mijn werkweek houd ik me bezig met diagnostische onderzoeken en behandeling van jongeren met uiteenlopende problematieken op de locatie Oldenzaal.

Kwalificaties

BIG registratie 29933813425

Bel mij terug

×