Sarah

Orthopedagoog

‘Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft, het betekent dat je weigert op te geven.’

Mijn visie

Mijn missie is om elk kind te helpen groeien, bloeien en stralen, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen. Als dat even niet lukt of moeilijk gaat, kijk ik graag samen met jou naar een passende oplossing. Samen gaan we op een ontdekkingsreis, waarbij we niet alleen de moeilijke momenten aanpakken, maar ook de leuke en bijzondere kanten vieren. Hierbij vind ik het belangrijk om te denken in mogelijkheden en kansen, zodat jij (weer) vertrouwen krijgt in jezelf!

Mijn achtergrond

Van jongs af aan had ik de wens om met kinderen te werken en heb dan ook in 2020 de lerarenopleiding basisonderwijs afgerond. Tijdens mijn werk in het (speciaal) onderwijs werd mijn interesse in het gedrag en de ontwikkelingen van kinderen en jongeren groter. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen om hen sterker te maken. Naast mijn werk als leerkracht besloot ik daarom te starten met de master Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik kennis opgegaan in de jeugd-GGZ en momenteel ben ik met veel plezier werkzaam bij DOPPA zorg.

Methodieken

Binnen DOPPA zorg ben ik zowel werkzaam binnen de diagnostiek, als de behandeling. Ik help kinderen en jongeren, samen met hun omgeving, waarbij ik elk verhaal als uniek beschouw. Ik vind het belangrijk om op een positieve en persoonlijke manier samen te werken.

 

Kwalificaties

Ik ben in het bezit van een SKJ registratie en basisaantekening diagnostiek (BAPD)

SKJ registratie: 160019574

Bel mij terug

×