suzan hoeben doppa zorg

Suzan

Psycholoog

“Lief zijn voor jezelf, is een van de allermooiste dingen die je kunt doen.”

Mijn visie

Er is niks zo dapper als om hulp vragen wanneer dat nodig is. Door het zetten van die eerste stap creëer je ruimte om goed voor jezelf te (leren) zorgen. Ik wil je daar graag bij ondersteunen. Daarvoor sluit ik aan bij jouw hulpvraag en kijken we samen naar de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je weer beter in je vel komt te zitten. We zoeken samen naar wat past en werkt voor jou, waarbij ik je kan adviseren en ondersteunen. Verder kun je van mij verwachten dat ik open, betrokken en transparant ben.

Mijn achtergrond

In 2015 heb ik mijn Master Klinische Psychologie afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik stagegelopen bij een ambulante crisisafdeling van GGZ Friesland. Op de afdeling angst- en stemming van GGZ Friesland heb ik ook mijn Basisaantekening Psychodiagnostiek kunnen behalen. Na mijn afstuderen heb ik in Groningen gewerkt bij Slachtofferhulp Nederland. Vervolgens ben ik, samen met mijn partner, teruggekeerd naar het door mij zo geliefde Twente. Hier heb ik ruim 5 jaar in de jeugdzorg gewerkt, waarna ik in november 2022 als psycholoog bij DOPPA Zorg ben begonnen.

Methodieken

Binnen DOPPA Zorg richt ik mij op diagnostiek en behandeling van zowel volwassenen, als adolescenten en kinderen. Ik werk met verschillende methodieken, waarbij cognitieve gedragstherapie vaak een belangrijke rol speelt.

Registraties

Ik ben in het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek, een LOGO-verklaring en SKJ registratie: 130003192

Bel mij terug

×