Tamar

Orthopedagoog i.o. tot GZ-psycholoog

“Ieder mens verdient het om zich fijn en gelukkig te voelen en daar help ik graag aan mee”

Mijn visie

In mijn werk hecht ik veel waarde aan een goede band, waarbij je je veilig en vertrouwt voelt. Ik vind het belangrijk om oprechte interesse te tonen en goed te luisteren naar de hulpvraag die jij hebt. Samen kijken we niet alleen naar de dingen die op dit moment minder goed gaan, maar juist ook naar dingen die wel goed gaan en daarop bouwen we voort.

Mijn achtergrond

Na een commercieel gerichte opleiding te hebben afgerond, kwam ik erachter dat mijn passie meer ligt bij het ondersteunen van kinderen, jeugdigen, ouders en hun omgeving. Ik ben gestart met de bachelor Pedagogische Wetenschappen, gevolgd door de master Orthopedagogiek aan de Universiteit in Utrecht. Ik liep stage als orthopedagoog binnen het onderwijs, heb een aantal maanden als ambulant hulpverlener gewerkt binnen de thuissituatie van gezinnen en ben vervolgens gestart bij DOPPA zorg als behandelaar en diagnosticus.

Methodieken

Mijn werkzaamheden binnen DOPPA zorg bestaan zowel uit behandeling als diagnostiek voor kinderen, jeugdigen en hun omgeving met uiteenlopende problematieken.

Kwalificaties

SKJ registratie 120011150

Bel mij terug

×