Teuntje

Teuntje

Psychomotorisch therapeut

“Je kan zoveel meer dan je denkt”

Mijn visie

Ik geloof dat je altijd nieuwe dingen kunt leren over jezelf. Wanneer je letterlijk in beweging bent, zul je gedrag, gedachtes en gevoelens ontdekken waar je je niet eerder bewust van bent geweest. Met deze inzichten kun je nieuwe gedragingen en strategieën ontdekken en ervaren. Samen met jou sta ik hier graag bij stil. Wat maakt dat je dit gedrag laat zien? Welke gevoelens en gedachtes gaan er door je heen? Wat voel je in je lijf? Deze vragen gaan we samen onderzoeken. Dit doen we door lichaams- en bewegingsgerichte werkvormen waarbij ervaring voorop staat. Door positieve ervaringen op te doen, leer je jezelf beter kennen en kun je experimenteren met nieuw gedrag.

Mijn achtergrond

In de zomer van 2021 ben ik afgestudeerd als Psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog. Tijdens mijn stages heb ik op diverse werkplekken met verschillende doelgroepen gewerkt. Zo ben ik werkzaam geweest in het speciaal basisonderwijs, in de volwassenrevalidatie en binnen een AZC.
In mijn vrije tijd heb ik jaren training gegeven aan jeugdteams en zwemlessen aan verschillende doelgroepen. Deze ervaring heeft mij geleerd dat iedereen unieke kwaliteiten heeft en dat iemand het best tot ontwikkeling komt wanneer hier goed bij aangesloten wordt. Dat is waar ik naar streef als therapeut.

Kwalificaties

De Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT)
Federatie vaktherapeutische beroepen (FVB)

SRVB 111575

 

Bel mij terug

×