Psycholoog Hengelo

Huwelijkstherapie

Aanmelden

Huwelijkstherapie is bedoeld voor getrouwde stellen, die samen niet meer weten hoe ze verder kunnen en het gevoel hebben dat het huwelijk ten einde komt zonder hulp.

Huwelijkstherapie volgen in Twente

Huwelijkstherapie is een vorm van relatietherapie voor getrouwde stellen. Als koppel kan je gezamenlijke gesprekken aangaan met de relatietherapeut, maar ook individuele gesprekken met één of beide partners kan bijdragen aan een beter huwelijk. Verandering begint namelijk bij jezelf. Het in kaart brengen van communicatiepatronen zijn essentieel om te ontdekken of te bevestigen waar het mis gaat in een relatie.

De psychologen van DOPPA zorg bieden huwelijkstherapie voor relaties die verbetering nodig hebben, voor koppels die het samen niet meer zien zitten en voor echtparen die op het punt staan uit elkaar te gaan. Ook het einde van een relatie kan met huwelijkstherapie worden begeleid.

Wat kun je verwachten van huwelijkstherapie?

Ieder onderwerp kan besproken worden, echter is een therapeut niet in staat om gevoelens weg te nemen of zomaar te veranderen. Het is tenslotte een medewerking van alle betrokkenen.

Bel mij terug

×