psycho educatie

Relatietherapie Enschede

Welkom bij DOPPA zorg, jouw toegewijde relatietherapeut in Enschede. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, vastgelopen patronen, of andere relatieproblemen, onze therapeuten staan klaar om je te helpen. Wij geloven dat alle relaties de potentie hebben om te groeien en bloeien, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

Individuele en partner patronen

Relaties zijn complex en elk individu brengt zijn eigen set van gevoelens, gedachten en gedragingen in de mix. Onze relatietherapie in Enschede richt zich op het identificeren en aanpakken van deze individuele patronen, en hoe ze botsen binnen jullie relatie.

Laat de onze relatietherapeut in Enschede je verder helpen

Relatietherapie gaat verder dan alleen het oplossen van problemen; het gaat over het opbouwen van een sterker en gezonder partnerschap. Door te werken aan het verbeteren van de communicatie en het begrijpen van elkaars behoeften en verlangens, kan onze relatietherapeut in Enschede helpen om de relatie te versterken en de verbinding tussen jullie te verbeteren.

Systeemtherapie en Emotionally Focused Therapy

Onze aanpak omvat systeemtherapie, die zich richt op patronen in jullie gezinssysteem. Emotionally Focused Therapy richt zich daarnaast op het verbeteren van de emotionele verbinding tussen jullie. Met een veilige en stabiele relatie, kunnen spanningen en psychische problemen in jullie relatie of gezin afnemen.

Hulp van DOPPA zorg, jouw relatietherapeut in Enschede

Bij DOPPA zorg, zorgen we ervoor dat relatietherapie werkt in de context van jouw unieke relatie. Of het nu een onderdeel is van een individuele therapie voor volwassenen of behandeling voor kinderen en jongeren, wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij jullie behoeften.

Maak de stap en investeer in jouw relatie

Onze relatietherapeut in Enschede staat klaar om jullie te helpen. De enige verwachting die we hebben, is dat beide partners open en eerlijk zijn in de gesprekken. Wacht niet langer, trek aan de bel en geef jouw relatie de kans om te groeien en te bloeien.

Neem contact met ons op en begin de reis naar een gezondere en sterkere relatie vandaag nog.

Liever direct contact?
Bel of mail ons gerust

Bel mij terug

×