Relatietherapie volgen in Enschede

Relatietherapie is bedoeld voor koppels, waarvan één of beide partners het gevoel heeft dat zonder hulp de relatie zich richting een eindpunt begeeft.

Relatietherapie in Enschede volgen bij DOPPA zorg

Ervaar jij en/of jouw partner dat jullie relatie niet meer is zoals het was en willen jullie hier wat aan doen? Bij DOPPA zorg kunnen jullie in relatietherapie gaan in Enschede. Om jullie relatie in goede banen te kunnen leiden moet het nodige gebeuren. Samen met onze therapeut kunnen jullie gaan werken aan de relatie. De therapeut ziet de relatietherapie in Enschede als een samenwerking, waarbij het koppel thuis aan de slag gaat met de onderwerpen en thema’s die zijn besproken.

De therapeut verwacht dat beide partners open en eerlijk zijn in de gesprekken, zodat de manier van aanpak passend zal zijn. Er is geen onderwerp dat niet kan worden besproken, echter kan een therapeut er niet voor zorgen dat gevoelens zomaar zullen veranderen.

Contact opnemen met een therapeut van DOPPA zorg in Enschede

Klik hier voor het contactformulier of neem contact met ons op via 085 00 79 000 of receptie@doppazorg.nl. Je kunt bij ons ook terecht in Oldenzaal en Almelo.

 

Bel mij terug

×