Relatietherapie in Almelo – DOPPA zorg

Voelen jij en/of jouw partner dat jullie relatie zich begeeft richting een eindepunt? Maar willen jullie hier iets tegen doen? Gelukkig kan dat! Met relatietherapie van DOPPA zorg geven we richting om jullie relatie in goede banen te kunnen leiden.

Volg relatietherapie in Almelo

Om jullie relatie weer de juiste richting in te sturen moet het nodige gebeuren samen met één van onze therapeuten. Samen kunnen jullie gaan werken aan de relatie en daarbij is de samenwerking enorm belangrijk. De therapeut ziet de relatietherapie in Almelo als een samenwerking, waarbij het koppel thuis aan de slag gaat met de onderwerpen en thema’s die zijn besproken.

Van beide partners wordt verwacht dat ze open en eerlijk zijn in de gesprekken, zodat de manier van aanpak passend zal zijn. Ieder onderwerp kan worden besproken, echter kan een therapeut er niet voor zorgen dat gevoelens zomaar zullen veranderen. Relatietherapie is er daarom ook om jullie relatie te verbeteren en dat kan niet alleen in Almelo maar ook in Oldenzaal of in Enschede!

 

 

Bel mij terug

×