Psycholoog in Oldenzaal

Contactformulier

Contactgegevens

Gerard Hollinkstraat 5, 7575 BB, Oldenzaal
receptie@doppazorg.nl
085 007 9000

Op zoek naar een ervaren psycholoog in Oldenzaal? Bij DOPPA zorg staan we klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Met vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede, zijn wij lokaal aanwezig om u te helpen bij uw psychologische behoeften.

Wie zijn wij?

DOPPA zorg is een bekende aanbieder van psychologische diensten in de regio. Onze professionele en empathische psychologen in Oldenzaal zijn toegewijd aan het bieden van kwaliteitsvolle zorg op maat. Of u nu worstelt met stress, angst, depressie of andere mentale probelmathieken, wij zijn hier om u te ondersteunen.

Onze locatie in Oldenzaal

Onze locatie in Oldenzaal is gevestigd aan de Gerard Hollinkstraat nummer 5. Op de eerste etage bevinden zich de wachtruimte, behandelkamers, PMT ruimte en een speltherapiekamer. Op deze locatie bieden wij zowel diagnostiek als behandeling voor kind & jeugd en voor volwassenen. Ook bieden wij op deze locatie groepstherapie en vaardigheidstrainingen aan.

Deze locatie bevindt zich in een modern kantoorpand aan de rand van Oldenzaal met gratis parkeerruimte.

De behandelingen door onze psychologen in Oldenzaal

Bij DOPPA zorg bieden we een verscheidenheid aan psychologische diensten aan om het mentale welzijn van onze cliënten te bevorderen.  Met onze uiteenlopende therapeutische diensten, streven we naar een optimale benadering van mentale gezondheidszorg, die aansluit bij de unieke behoeften van elke cliënt. Bij DOPPA zorg, staan we klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft, ongeacht uw situatie.

Relatietherapie

Bij relatietherapie ondersteunen we in het navigeren door relationele uitdagingen en het versterken van hun onderlinge verbinding. Zo proberen wij onze cliënten verder te helpen om weer grip te krijgen in een relatie.

EMDR-therapie

Onze bekwame therapeuten in Oldenzaal bieden ook EMDR-therapie aan, een bewezen effectieve behandeling voor het verwerken van traumatische ervaringen en het verminderen van de impact van negatieve herinneringen.

Gedragstherapie

Ook zijn we gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, een methodiek die helpt bij het identificeren en wijzigen van negatieve gedachtepatronen die kunnen leiden tot gevoelens van angst en depressie.

Psychotherapie

Psychotherapie helpt mensen die op zoek zijn naar diepere zelfreflectie en begrip, en ondersteuning nodig hebben bij het werken door complexe emotionele problemen.

Waarom DOPPA zorg?

Als lokaal gevestigde psychologische zorgaanbieder in heel Twente, begrijpen we de unieke behoeften van onze gemeenschap. We zijn trots op onze sterke verbinding met de regio en onze mogelijkheid om toegankelijke en betrouwbare psychologische ondersteuning te bieden.

Een afspraak maken met een van onze psychologen in Oldenzaal

Wilt u graag psychologische zorg in Oldenzaal van één van onze psychologen of orthopedagogen? Dat kan. Wij staan graag voor u of uw kind klaar. Voor een afspraak kunt u bellen naar nummer 085 007 9000 of stuur ons een e-mail naar receptie@doppazorg.nl.

Bel mij terug

×