Psychotherapie Enschede

Zoekt u naar psychotherapie in Enschede? DOPPA zorg, gevestigd in Enschede, Oldenzaal en Almelo, biedt professionele ondersteuning en voorlichting aan mensen die te maken hebben met psychische klachten. Ons doel is om u te helpen uw klachten beter te begrijpen en u handvatten te bieden om hier effectief mee om te gaan.

 

Wat is psychotherapie?

Psychotherapie of psycho-eductatie is een vorm van behandeling waarbij gesprekken tussen de cliënt en de behandelaar centraal staan. Bij DOPPA zorg ligt de focus op psycho-educatie, een essentieel onderdeel van psychotherapie. Hierbij krijgt u uitleg en informatie over uw psychische klachten of DSM-5 classificatie, waardoor u inzicht krijgt in uw situatie en leert hoe u met uw klachten kunt omgaan.

Psychotherapie enschede

Hoe werkt psychotherapie in enschede bij DOPPA zorg?

Bij DOPPA zorg bestaat psychotherapie uit enkele gesprekken waarin u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen en uw klachten te bespreken. U ontvangt adviezen over hoe u thuis, op school of op het werk met uw klachten kunt omgaan en hoe uw omgeving u hierbij kan ondersteunen. Of u nu kiest voor individuele sessies of groepssessies, u krijgt de informatie en ondersteuning die u nodig heeft om een actievere rol te spelen in uw behandeling en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Voor wie is psychotherapie geschikt?

Psycho-educatie en psychotherapie zijn niet alleen geschikt voor individuen, maar ook voor gezinnen, scholen en andere betrokkenen. Het kan bijzonder nuttig zijn als de mensen om u heen leren hoe ze u beter kunnen begrijpen en ondersteunen wanneer u last heeft van klachten. Samen wordt er gekeken naar de oorzaken van psychische problemen, de frequentie ervan en de impact op het dagelijks leven.

Waarom DOPPA zorg als psychotherapeut in Enschede?

DOPPA zorg is uw betrouwbare partner voor psychotherapie in Enschede en de gehele regio Twente. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u de nodige inzichten en handvatten te bieden om met uw psychische klachten om te gaan. Wij streven ernaar om de schaamte rondom psychische stoornissen te verminderen en u te helpen de controle over uw aandoening te herwinnen.

Kies voor DOPPA zorg voor psychotherapie in Enschede!

Als u op zoek bent naar psychotherapie in Enschede, dan is DOPPA zorg de juiste keuze. Met vestigingen in Enschede, Oldenzaal en Almelo, zijn wij lokaal aanwezig om u en uw naasten te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken en zet de eerste stap naar een beter begrip en beheer van uw psychische klachten.

Bel mij terug

×