Psycholoog Hengelo

Relatietherapie Hengelo

Het is niet ongewoon dat relaties door uitdagingen gaan. Patronen kunnen vastlopen en emoties kunnen hoog oplopen. Maar herkenning van deze patronen en de wil om deze te doorbreken zijn de eerste stappen naar heling. Wij helpen jou in Hengelo met gerichte en empathische relatietherapie.

Waarom relatietherapie voor jou uit Hengelo bij DOPPA zorg?

Relaties zijn de bouwstenen van ons leven. Ze kunnen inspirerend en verrijkend zijn, maar soms ook complex. Wanneer je merkt dat de vonk vervaagt, de communicatie stroef loopt of er terugkerende conflicten zijn, is het tijd om te overwegen om professionele hulp in te schakelen.

Onze relatietherapeuten in Hengelo ondersteunen bij het aanpakken van deze uitdagingen. Door te focussen op emoties, communicatie en de unieke dynamiek van jullie relatie, bieden we handvatten en inzichten die jullie helpen om weer dichter bij elkaar te komen.

Hoe werkt relatietherapie bij DOPPA zorg?

We beginnen met het in kaart brengen van de unieke patronen en uitdagingen binnen jullie relatie. Onze aanpak varieert van systeemtherapie, die zich richt op het gezinssysteem, tot emotionally focused therapy, waarmee we de emotionele verbinding tussen partners versterken.

In sommige gevallen kan relatietherapie een aanvulling zijn op individuele therapieën. Onze zorgcoördinatoren kunnen je informeren over de exacte mogelijkheden en eventuele vergoedingen door zorgverzekeraars.

Relatietherapie dichtbij jou Hengelo

Eerlijkheid en openheid zijn essentieel in dit proces. Hoewel onze therapeuten begeleiding en expertise bieden, ligt de echte kracht in jullie bereidheid om aan de relatie te werken.

psycho educatie

Onthoud: het is nooit te laat om de eerste stap te zetten naar een gezondere en gelukkigere relatie. Met onze vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal zijn wij eenvoudig bereikbaar voor jou in Hengelo.

Neem de eerste stap vandaag nog

Of je nu al jaren een relatie hebt of pas kort samen bent, het is altijd de moeite waard om in je relatie te investeren.

Neem vandaag nog contact op met DOPPA zorg dichtbij Hengelo en laat ons je helpen om de verbinding en liefde in jullie relatie te herstellen en versterken.

Bel mij terug

×