Psycholoog Hengelo

Wij zijn een toegewijde partner voor hoogwaardige psychologische zorg in Hengelo en omgeving. Met een team van ervaren en gekwalificeerde psychologen streven we ernaar om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Bij DOPPA zorg begrijpen we dat het vinden van de juiste psycholoog een belangrijke beslissing is, daarom willen we u graag informeren over onze expertise en diensten. We vertellen graag waarom Doppa Zorg u van dienst kan zijn.

Bij DOPPA zorg hechten we veel waarde aan het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin u zich op uw gemak kunt voelen. We begrijpen dat praten over persoonlijke zaken soms moeilijk kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat onze behandelkamers een warme en gastvrije sfeer uitstralen. Onze psychologen zijn empathisch en luisteren naar uw verhaal zonder oordeel. Vertrouwelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we hanteren strikte ethische normen om uw privacy te waarborgen.

Gespecialiseerde psychologen in Hengelo en omstreken

Bij DOPPA zorg werken we uitsluitend met ervaren psychologen die een brede expertise hebben op verschillende gebieden binnen de psychologie. Ons team bestaat uit professionals met specialisaties in onder andere angststoornissen, depressie, stress gerelateerde klachten, relatieproblemen en traumaverwerking. We begrijpen dat elke cliënt uniek is en streven ernaar om een persoonlijke benadering te bieden die aansluit bij de specifieke behoeften van elke individuele cliënt.

Met wat voor soorten therapie kunnen wij u helpen?

Bij DOPPA zorg kunt u terecht voor diverse soorten therapieën onder begeleiding van een ervaren psycholoog. Of u nu te maken heeft met psychische problemen, stress, angst, depressie of relatieproblemen, DOPPA zorg biedt een breed scala aan therapieën om u te ondersteunen bij uw herstel en persoonlijke groei. Enkele voorbeelden van therapieën die worden aangeboden zijn cognitieve gedragstherapie, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), systeemtherapie of psycho educatie.

De psychologen van DOPPA zorg werken nauw samen met cliënten om individuele behoeften te begrijpen en een behandelplan op maat te maken. Of u nu op zoek bent naar kortdurende interventies of langdurige begeleiding, de psychologen van DOPPA zorg staan klaar om u te helpen op weg naar herstel en welzijn.

De Psycholoog dichtbij Hengelo

Voor u in Hengelo zijn er verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor een psycholoog van DOPPA zorg. Allereerst biedt DOPPA zorg hoogwaardige psychologische zorg die is afgestemd op uw individuele behoeften en problemen. De psychologen van DOPPA zorg zijn deskundig en ervaren op diverse gebieden, waaronder angststoornissen, depressie, trauma en relatieproblemen. Bovendien wordt er bij DOPPA zorg veel waarde gehecht aan een persoonlijke benadering, waarbij u als cliënt centraal staat. De psychologen nemen de tijd om naar u te luisteren en samen met u te werken aan uw herstel.

Met onze vestigingen in Enschede, Oldenzaal en Almelo zijn wij op meerdere locaties in Twente bereikbaar, wat het gemakkelijk maakt om een afspraak in te plannen en de zorg dicht bij huis te ontvangen. Kiezen voor een psycholoog van DOPPA zorg betekent kiezen voor professionele, persoonlijke en toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor aanmelding.

psycho educatie

Liever direct contact?
Bel of mail ons gerust

Bel mij terug

×