Psycholoog Hengelo

Wij verlenen hoogwaardige psychologische zorg in Hengelo en omgeving. Met ons team van ervaren en gekwalificeerde psychologen streven we ernaar om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Bij DOPPA zorg begrijpen we dat het vinden van de juiste psycholoog een belangrijke beslissing is. We vertellen je daarom graag hoe wij je verder kunnen helpen.

De juiste hulp voor jouw klachten in een ontspannen setting

Bij DOPPA zorg hechten we veel waarde aan het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je op jouw gemak kunt voelen. We begrijpen dat praten over persoonlijke zaken soms moeilijk kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat onze behandelkamers een warme en gastvrije sfeer uitstralen. Onze psychologen zijn empathisch en luisteren naar jouw verhaal of van iemand waar je om geeft zonder oordeel. Wij zorgen voor vertrouwelijkheid en we hanteren strikte ethische normen om privacy te waarborgen.

Gespecialiseerde psychologen in omgeving Hengelo

Bij DOPPA zorg werken we uitsluitend met ervaren psychologen die een brede expertise hebben op verschillende gebieden binnen de psychologie. Ons team bestaat uit professionals met specialisaties in onder andere angststoornissen, depressie, stress gerelateerde klachten, relatieproblemen en traumaverwerking. We kijken naar een plan dat het beste bij je past en zorgen voor een persoonlijke benadering te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Zit je bijvoorbeeld tegen een burn-out aan, zit je niet lekker in je vel of heb je last van dwangklachten? Onze psychologen kunnen de oorzaken van psychische klachten achterhalen en met coaching bieden we handvaten om hiermee om te gaan. Wij zijn gevestigd in in Enschede, Oldenzaal en Almelo en zo zijn we dus voor jou in regio Hengelo dus dichtbij als therapeut.

Met wat voor soorten psychologische therapievormen kunnen wij je helpen?

Bij DOPPA zorg kun je terecht voor diverse soorten therapieën onder begeleiding van een ervaren psycholoog. Of je nu te maken heeft met psychische problemen, stress, angst, depressie of relatieproblemen, DOPPA zorg biedt een breed scala aan therapieën om te ondersteunen bij herstel en persoonlijke groei. Wij bieden onder andere psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), systeemtherapie of psycho educatie.

De psychologen van DOPPA zorg werken nauw samen met cliënten om individuele behoeften te begrijpen en een behandelplan op maat te maken. Of je nu op zoek bent naar kortdurende interventies of langdurige begeleiding, de psychologen van DOPPA zorg staan klaar om te helpen op weg naar herstel, mindfulness en welzijn.

Psychische problemen bij kinderen

Ook als kinderpsycholoog helpen wij verder met problemen waar jouw kind tegen aanloopt. Onze behandelingen helpen je kind bijvoorbeeld met een negatief zelfbeeld, angstklachten, eetstoornissen of gedragsproblemen. Samen met jou als ouder kijken we hoe we kunnen zorgen voor een effectieve behandeling van de problemen van jouw kind.

Therapie voor relatie of gezin

Met onze relatietherapie helpen wij binnen relaties inzicht te geven in mogelijke oplossingen voor de problemen binnen relaties. Samen werken wij met onderlinge communicatie en openheid om doelgericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling binnen een huwelijk of relatie.

Ook helpen wij verder met gezinsproblemen met gezinstherapie. Zit de relatie tussen jou als ouder en je kind niet goed? Dan kunnen wij ook als coach voor je gezin bieden om te zorgen dat sfeer binnen eigen woonomgeving wordt verbeterd.

Jouw psycholoog in Hengelo dichtbij

DOPPA zorg  geeft hoogwaardige psychologische zorg die is afgestemd op de individuele behoeften en problemen van de client. Ons deskundig en ervaren team staat je bij, bij bijvoorbeeld angststoornissen, depressie, trauma en relatieproblemen. We nemen de tijd om naar te luisteren en samen met jou te werken aan herstel.

Met onze vestigingen zijn wij op meerdere locaties in Twente bereikbaar, wat het gemakkelijk maakt om een afspraak in te plannen en de zorg dicht bij huis te ontvangen. Kiezen voor een psycholoog van DOPPA zorg betekent kiezen voor professionele, persoonlijke en toegankelijke zorg in een vertrouwde omgeving.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor aanmelding.

Psycholoog Hengelo

Bel mij terug

×