Relatietherapie - Relatietherapeut

Relatietherapie - Relatietherapeut

Relatietherapie is bedoeld voor (echt)paren, waarvan 1 of beide personen het gevoel heeft dat zonder hulp de relatie zich richting een eindpunt begeeft.

 

Relatietherapie door een relatietherapeut in Twente:

Het kan voorkomen dat jullie niet meer het gevoel hebben dat een relatie met elkaar stand kan houden. Dat wil niet zeggen dat de relatie niet kan worden verbeterd en je als koppel samen een goede toekomst tegemoet kunt zien. Er moet het nodige gebeuren en samen met 1 van onze psychologen kunnen jullie gaan werken aan de relatie. De relatietherapeut ziet relatietherapie als een samenwerking, waarbij het koppel thuis aan de slag gaat met de onderwerpen en thema's die zijn besproken.

 

 

Relatietherapie volgen bij relatietherapeut DOPPA zorg:

De relatietherapeut verwacht dat beide partners open en eerlijk zijn in de gesprekken, zodat de manier van aanpak passend zal zijn. Er is geen onderwerp dat niet kan worden besproken, echter kan een therapeut er niet voor zorgen dat gevoelens zomaar zullen veranderen. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe meer kans je hebt dat er nog aan je relatie gewerkt kan worden. Het is zeker de moeite waard om in je relatie te investeren, zodat je relatie een stabiele factor in je leven kan zijn.

 

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: