Relatietherapie in Hengelo

Een relatie kan zich soms begeven tot een eindpunt. Echter kun je daar ook iets tegen doen als jullie dat willen! Psychologenpraktijk DOPPA zorg in Hengelo helpt om relaties weer in goede banen te leiden zodat jullie weer kunnen werken aan een betere relatie. Samen met onze relatietherapeut gaan jullie in gesprek om erachter te komen hoe we de relatie kunnen verbeteren.

Volg relatietherapie in Hengelo

Om jullie relatie in goede banen te kunnen leiden moet het nodige gebeuren samen met één van onze relatietherapeuten. Het is erg belangrijk dat jullie samen gaan werken aan de relatie. De relatietherapeut ziet de therapie als een samenwerking, waarbij het koppel thuis aan de slag gaat met de onderwerpen en thema’s die zijn besproken.

Er wordt verwacht van het koppel dat beide partners open en eerlijk zijn in de gesprekken, zodat de manier van aanpak passend zal zijn. Ieder onderwerp kan worden besproken, echter kan een therapeut er niet voor zorgen dat gevoelens zomaar zullen veranderen. Volg relatietherapie op onze psychologenpraktijk locatie in Hengelo. Je kunt bij ons ook terecht in Enschede en Almelo.

 

 

 

Bel mij terug

×