Psycholoog Haaksbergen

Heb je te maken met mentale uitdagingen en zoek je een kwalitatief goede psycholoog in Haaksbergen? DOPPA zorg, met vestigingen in het nabijgelegen Oldenzaal, Almelo , en Enschede,, biedt hoogstaande psychologische zorg en is gemakkelijk toegankelijk voor bewoners van Haaksbergen en heel Twente.

Uitgebreide Specialisaties bij DOPPA zorg

Of je nu kampt met stress-gerelateerde klachten, relatieproblemen, angststoornissen of een depressieve stemming, bij DOPPA zorg kun je terecht voor effectieve behandelingen. Ons toegewijde en ervaren team zorgt ervoor dat je een behandeling krijgt die past bij jouw specifieke behoeften.

Innovatieve behandelmethoden

Bij DOPPA zorg passen we een brede waaier van behandelmethoden toe. Van cognitieve gedragstherapie tot oplossingsgerichte therapie en EMDR voor trauma-verwerking, we stellen een persoonlijk behandelplan voor je op.

Waarom DOPPA zorg je ideale psycholoog nabij Haaksbergen is

Holistische en multidisciplinaire benadering

We kijken verder dan je klachten en symptomen. Naast psychologen hebben we ook andere specialisten zoals psychiaters en therapeuten om je een volledig zorgpakket te bieden.

Nabijheid tot Haaksbergen

Hoewel we niet direct in Haaksbergen gevestigd zijn, zijn onze locaties in Twente goed bereikbaar, waardoor we een uitstekende optie zijn voor mensen die zoeken naar een psycholoog in Haaksbergen.

Uitmuntende ervaring en expertise

Met een lange staat van dienst in de gezondheidszorg sector, garandeert DOPPA zorg een behandelplan dat niet alleen evidence-based is, maar ook individueel afgestemd.

Hoe het behandeltraject bij DOPPA zorg werkt

  • Eerste intake en aanmelding: Vanuit Haaksbergen kun je je eenvoudig aanmelden voor een eerste intakegesprek, hetzij online via onze website of telefonisch.
  • Ontwikkeling van een persoonlijk behandelplan: Na het intakegesprek werken we een op maat gemaakt behandelplan uit, waarbij we rekening houden met jouw unieke situatie en wensen.
  • Flexibele behandellocaties: Dankzij onze meerdere locaties in Twente is er altijd wel een behandelplek die voor jou goed te bereiken is vanuit Haaksbergen.

Tarieven en vergoedingen: wat je moet weten

DOPPA zorg werkt samen met een groot aantal zorgverzekeraars. Hierdoor zijn de kosten voor je behandeling vaak (deels) gedekt, waardoor financiële zorgen verminderd kunnen worden.

Vandaag nog beginnen: hoe je contact kunt opnemen

Als je behoefte hebt aan een psycholoog en je woont in of nabij Haaksbergen, wacht dan niet langer. Neem vandaag nog contact op met DOPPA zorg om de eerste stappen te zetten naar een beter mentaal welzijn.

Psycholoog Haaksbergen

Bel mij terug

×