Psycholoog Hengelo

Psychotherapie Hengelo

Bij DOPPA zorg helpen we je verder met psychotherapie dichtbij voor jou in Hengelo. Wij helpen jewe dat het zoeken naar de juiste ondersteuning voor geestelijke gezondheidsproblemen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een breed scala aan psychotherapeutische behandelingen, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en situatie. Onze benadering is gericht op het bieden van zorg die niet alleen effectief is, maar ook toegankelijk en persoonlijk.

Ontdek onze psychotherapeutische diensten

Onze praktijken in Twente zijn gespecialiseerd in diverse vormen van psychotherapie, waaronder:

  • Cognitieve gedragstherapie (CGT): deze therapievorm is effectief bij een breed scala aan psychische problemen, waaronder angststoornissen en depressie. CGT helpt u de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedrag te begrijpen en te veranderen.
  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing): EMDR is een krachtige methode voor mensen die last hebben van de gevolgen van traumatische ervaringen. Deze therapie helpt de impact van deze ervaringen te verminderen en te verwerken.
  • Schematherapie: voor cliënten met hardnekkige gedragspatronen die hun leven negatief beïnvloeden, biedt schematherapie inzicht en handvatten voor verandering. Deze therapie richt zich op het herkennen en doorbreken van deze patronen.
  • Mindfulness en stress therapie: voor diegenen die worstelen met stress, bieden we trainingen en therapieën aan die gericht zijn op mindfulness. Deze benadering helpt je om op een gezondere manier met stress om te gaan.

Waarom DOPPA zorg voor jou in Hengelo?

  • Cliëntgerichte benadering: Bij DOPPA zorg sta jij centraal. Wij luisteren naar je verhaal en stellen een behandelplan op dat aansluit bij jouw unieke situatie.
  • Flexibiliteit en toegankelijkheid: Wij begrijpen dat het leven onvoorspelbaar kan zijn. Daarom bieden we flexibiliteit in onze afspraken en toegang tot onze diensten.
  • Een team van experts: ons team bestaat uit ervaren GZ-psychologen, psychologen, en therapeuten die gespecialiseerd zijn in een reeks van psychotherapeutische methoden. Dit betekent dat we een behandeling kunnen bieden die precies past bij jouw behoeften.

Onze toewijding aan uw welzijn

We begrijpen dat de stap zetten naar het zoeken van hulp voor psychische problemen moeilijk kan zijn. Bij DOPPA zorg streven we ernaar om deze stap zo makkelijk mogelijk te maken. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, werken we samen met jou aan een pad naar herstel en welzijn.

Ons team is toegewijd aan het bieden van een veilige, ondersteunende omgeving waar jij je gehoord en begrepen voelt. Wij geloven in een aanpak waarbij de mens centraal staat, en waar jouw unieke behoeften en omstandigheden leidend zijn in het zorgproces.

DOPPA zorg voor psychotherapeutische zorg

Bij DOPPA zorg geloven we dat herstel en welzijn binnen ieders bereik liggen. Ons doel is om je niet alleen de beste psychotherapeutische zorg te bieden, maar ook om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar een beter welzijn. Onze toewijding gaat verder dan alleen onze therapieën; het omvat het hele spectrum van zorg dat gericht is op jouw persoonlijke groei en herstel.

Psychotherapie Hengelo

Jouw reis naar herstel

Herstel is een persoonlijke reis die tijd en toewijding vereist. Bij DOPPA zorg bieden we een ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en leren. Onze therapeuten werken nauw met je samen om persoonlijke doelen te stellen en te bereiken, waardoor je de vaardigheden krijgt die nodig zijn voor een gezonder en gelukkiger leven.

Continue ontwikkeling en innovatie

De wereld van de geestelijke gezondheidszorg is altijd in beweging, en bij DOPPA zorg streven we ernaar voorop te lopen bij deze ontwikkelingen. Ons team is voortdurend bezig met het updaten van hun vaardigheden en kennis door middel van training en onderzoek. Dit betekent dat we jou de meest effectieve en actuele behandelingen kunnen bieden.

Psychotherapie voor jou in Hengelo

Als je klaar bent om de eerste stap te zetten op jouw weg naar herstel, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Bij DOPPA zorg kunnen we jou in Hengelo helpen wij je bij welzijn en herstel. Vanuit onze vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal helpen onze psychotherapeuten je graag verder. Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin u zich niet alleen beter voelt, maar ook sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren.

Bel mij terug

×