Psychotherapie Twente

Bij DOPPA zorg helpen wij u vanuit onze locaties in Enschede, Oldenzaal, en Almelo, verder met een cliëntgerichte aanpak en gespecialiseerde behandelingen. Zo bieden wij een passende oplossing met een behandelplan op maat en staat u centraal bij ons.

Psychotherapeutische behandelingen in Twente

Psychotherapie is een effectief middel voor mensen die persoonlijke problemen of psychische stoornissen ervaren. Wij bieden EMDR, schematherapie, en cognitieve gedragstherapie, afgestemd op de problemen waar u mee worstelt. Bekijk Aan de hand van de intake kijken we samen naar welke therapievorm het beste bij u past.

De kracht van EMDR en schematherapie

EMDR-therapie, vaak ingezet bij trauma en angststoornissen, is een prominente behandelmethode die snel en effectief werkt door het verminderen van de emotionele lading van herinneringen. Schematherapie, anderzijds, helpt cliënten de oorsprong van gedragspatronen te begrijpen en te veranderen, wat bijzonder effectief is bij persoonlijkheidsproblematieken en langdurige psychische aandoeningen.

Uw psychotherapiepraktijk in Twente

Bij DOPPA zorg wordt gespecialiseerde GGZ aangeboden met een nadruk op maatwerk en cliëntgerichte zorg. Dit betekent dat elke behandeling is afgestemd op de specifieke behoeften en situaties van de cliënt, gebruikmakend van bewezen methodieken zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, en schematherapie. In een omgeving die zowel professioneel als empathisch is, streeft DOPPA zorg ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden voor mensen die geconfronteerd worden met psychische uitdagingen.

Ambulante zorg van onze therapeuten

Ambulante zorg is een cruciaal aspect van onze geestelijke gezondheidsdiensten in Twente. Onze cliënten waarderen de flexibiliteit en toegankelijkheid die ambulante zorg biedt, waardoor ze hun behandelingen kunnen inpassen in hun dagelijks leven zonder de noodzaak voor langdurige ziekenhuisopname. Zo vindt het herstelproces in een vertrouwde omgeving plaats.

Specialisten in psychotherapie

DOPPA zorg blijft zich inzetten voor innovatie en ontwikkeling in psychotherapie. Door voortdurend te investeren in training en ontwikkeling van onze therapeuten en het verkennen van nieuwe therapeutische methodieken, blijven we voorop lopen in de behandeling van geestelijke gezondheidsproblemen. Dit zorgt ervoor dat cliënten toegang hebben tot de meest effectieve en up-to-date behandelmethoden die beschikbaar zijn.

Zorg van onze psychologen in Twente

Als je in de regio Twente woont en op zoek bent naar een praktijk voor psychotherapeutische hulp, kies dan voor DOPPA zorg als je partner in geestelijke gezondheid. Met een team van deskundige professionals, en een sterke focus op cliëntgerichte zorg, is DOPPA zorg er om u te ondersteunen met therapie voor uw pad naar herstel en welzijn.

psycho educatie

Bel mij terug

×