Psycholoog Tubbergen

Zoek je Ben je op zoek naar professionele psychologische ondersteuning in Tubbergen? Bij DOPPA zorg begrijpen we hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot betrouwbare en effectieve geestelijke gezondheidszorg dicht bij huis. Ons team  in Almelo, Oldenzaal en Enschede is gespecialiseerd in een reeks therapieën, ontworpen om jou de steun te bieden die je nodig hebt.

Onze therapieën

Bij DOPPA zorg bieden we een verscheidenheid aan therapievormen, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR, en schematherapie. Deze therapieën worden uitgevoerd door gekwalificeerde GZ-psychologen en psychologen, die nauw met jou samenwerken om een behandeling op maat te bieden. Onze benadering is altijd cliëntgericht, met een focus op jouw unieke behoeften en omstandigheden.

Toegankelijke en flexibele zorg

Onze diensten zijn ontworpen om zo toegankelijk en flexibel mogelijk te zijn. We weten dat het leven onvoorspelbaar kan zijn, daarom bieden we flexibele afspraakmogelijkheden aan die passen bij jouw schema. Bovendien, met locaties in Twente, is professionele hulp nooit ver weg.

Het nemen van de eerste stap kan het moeilijkst zijn, maar je hoeft het niet alleen te doen. Bij DOPPA zorg zijn we hier om jou te ondersteunen op jouw weg naar herstel.

Psycholoog Tubbergen

Een diepere duik in onze therapieën

Bij DOPPA zorg geloven we in een evidence-based aanpak, waarbij we gebruik maken van bewezen methoden om de geestelijke gezondheid van onze cliënten te verbeteren. Of je nu worstelt met angst, depressie, stress of een andere uitdaging, onze therapieën zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

CGT is een effectieve behandeling voor een breed scala aan psychologische problemen. Het richt zich op het veranderen van negatieve gedachtepatronen en gedragingen die jouw welzijn beïnvloeden. Onze psychologen helpen je bij het identificeren en uitdagen van deze patronen, en leren je strategieën om positievere en gezondere manieren van denken te ontwikkelen.

EMDR-therapie

EMDR-therapie is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van de gevolgen van traumatische ervaringen. Deze therapie helpt je de emotionele impact van deze ervaringen te verminderen, waardoor je in staat bent om deze op een gezondere manier te verwerken.

Schematherapie

Schematherapie richt zich op het identificeren en veranderen van diepgewortelde gedragspatronen die jouw leven negatief beïnvloeden. Het is bijzonder nuttig voor mensen die worstelen met persoonlijkheidsstoornissen, chronische depressie of andere complexe problemen.

Samen bouwen aan jouw toekomst

Ons doel bij DOPPA zorg is niet alleen om de symptomen te behandelen, maar ook om jou te helpen een fundament te leggen voor een gelukkiger en gezonder leven. We werken samen met jou om copingstrategieën te ontwikkelen, jouw zelfvertrouwen te versterken en jou te ondersteunen bij het nastreven van jouw doelen.

Jouw psycholoog dichtbij in Tubbergen

Als je in Tubbergen of de omliggende gebieden woont en op zoek bent naar psychologische ondersteuning, nodigen we je uit om contact op te nemen met DOPPA zorg. Ons team van vriendelijke professionals staat klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar herstel.

Bij DOPPA zorg zijn we toegewijd aan jouw welzijn. Laat ons je helpen de ondersteuning te vinden die je verdient. Bezoek onze contactpagina voor meer informatie over hoe je kunt beginnen.

 

Bel mij terug

×